Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Handlettering

Handlettering is de moderne versie van kaligrafie. Met onze Edding stiften en markers kunt u op verschillende ondergronden tekenen, schrijven en decoreren. Maar uw eigen creaties op glas, porselein, textiel, hout enz.


fotolijstregel


Handlettering

Handlettering is het moderne woord voor schoonschrijven ofwel kaligrafie. Deze al oude schrijftechniek is op dit moment erg populair, het wordt inmiddels op vele soorten ondergrond gebruikt. Zoals papier, glas, porselein, hout enz. Voor al deze toepassingen zijn speciale stiften en markers verkrijgbaar voor een zo optimaal resultaat.

Ons handlettering assortiment van Edding

Op onze website vindt u een breed assortiment aan soorten stiften en markers van Edding, voor het maken van prachtige creaties op verschillende ondergronden. Met de speciale porseleinstiften van het merk Edding tekent u eenvoudig de fraaiste composities. De stiften liggen lekker in de hand voor het maken van sierlijke letters en patronen.

Met de Edding 4500 en 4600 textielstiften (textielmarkers) kunt u kleurrijke ontwerpen maken op bijna alle lichte textielsoorten, wasvast tot 60 °C.