Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Hout en houtbewerking

Houten en houtbewerking- Zomerspeelgoed voor al uw houtbranders, figuurzagen, houten artikelen en houten letters. Houtbranders voor beginners en gevorderden van Brenn Peter en Pebaro. En de leukste figuurzagen sets voor kinderen. Bekijk ze allemaal!


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 4 5 > >>


Hout en houtbranders Kopen

Hout is een geliefd materiaal bij hobbyisten. Dat komt omdat u er zoveel kanten mee op kunt. U kunt hout op diverse manieren bewerken zoals met houtbranders en figuurzagen.U vindt bij Zomerspeelgoed.com een zeer groot assortiment aan figuurzagen en houtbranders van bekende merken zoals Brenn Peter en Pebaro.. Naast de losse figuurzaag handvaten en de losse zaagbladen hebben heeft u bij ons een uitgebreide keuze in figuurzaagsets voor kinderen.

Wat maakt u van hout?

Zomerspeelgoed.com heeft een groot assortiment aan houtproducten. Met houten letters kunt u bijvoorbeeld een leuke creatie maken voor de kinderkamer. De houten naamborden en vogelhuisjes verdienen juist een mooie plek bij de voordeur en in de tuin. Creatievelingen kunnen onze houtproducten helemaal naar eigen inzicht bewerken. Zo is een houtbrander natuurlijk ideaal om namen, woorden, cijfers of een eenvoudige tekening in het hout te graveren. Klinkt ingewikkeld? Dat valt wel mee. Onze branders zijn namelijk uit te breiden met speciale houtbrandstempels en -stiften. Ook de sjablonen en voorbeeldboekjes zijn handig om u op weg te helpen.

 

Ons assortiment figuurzaagsets voor kinderen en voorbeelden

Met figuurzagen leren de kinderen spelenderwijs het hout te bewerken. Dit kan al op een heel eenvoudige wijze door de kinderen patronen uit het hout te laten zagen. U vindt bij ons eenvoudige patronen zoals het maken van een puzzel. De puzzelonderdelen zagen de kinderen één voor één uit het hout. U vindt bij ons op de website diverse figuurzaagsetje voor de beginner, van basissetjes tot prachtige cadeausets waarbij alle figuurzaag materialen in de meegeleverde houten kist worden opgeborgen.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op