Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Hout en houtbrander

Houten artikelen kunt u met diverse knutseltechnieken bewerken tot uw eigen creatie. Wij leveren u een divers assortiment aan hout artikelen en houtbranders van o.a. de merken Hobbyring en Pebaro.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 4 5 > >>


Hout en houtbranders

Hout is een geliefd materiaal bij hobbyisten. Dat komt omdat u er zoveel kanten mee op kunt. Beschilderen, beplakken of bewerken met een houtbrander: het is maar net wat u het mooist vindt.

Wat maakt u van hout?

Zomerspeelgoed.com heeft een groot assortiment aan houtproducten. Met houten letters kunt u bijvoorbeeld een leuke creatie maken voor de kinderkamer. De houten naamborden en vogelhuisjes verdienen juist een mooie plek bij de voordeur en in de tuin. Creatievelingen kunnen onze houtproducten helemaal naar eigen inzicht bewerken. Zo is een houtbrander natuurlijk ideaal om namen, woorden, cijfers of een eenvoudige tekening in het hout te graveren. Klinkt ingewikkeld? Dat valt wel mee. Onze branders zijn namelijk uit te breiden met speciale houtbrandstempels en -stiften. Ook de sjablonen en voorbeeldboekjes zijn handig om u op weg te helpen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op