Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Figuurzagen

Voor figuurzagen bent u bij ons aan he juiste adres. Van complete sets voor kinderen en losse figuurzagen voor volwassenen en scholen tot leuke patronen tot losse zaagbladen.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


Figuurzagen

Figuurzagen is een leuke hobby voor iedereen! Hout is fijn materiaal om mee te werken en het wordt al eeuwenlang gebruikt om de mooiste dingen mee te maken. Met een figuurzaag kan heel precies gewerkt worden en daarom kunt u er fraaie sier- of gebruiksvoorwerpen mee maken. U kunt uw eigen fantasie hiervoor gebruiken maar er zijn ook diverse voorbeelden voor het zagen van een puzzel. Ook voor kinderen is figuurzagen een leuke hobby. Omdat het goed is voor de motoriek en het ruimtelijk inzicht van het kind, wordt er op school ook vaak mee gewerkt.

Figuurzagen is een leuk cadeau voor jong en oud

Voor kinderen zijn er diverse complete figuurzaag sets in houten kist met zaag, voorbeelden en verf waarmee leuke dingen geknutseld kunnen worden en hun creatieve geest tot ontwikkeling komt. Verder zijn er ook speciale startsetjes met een figuurzaag die geschikt is voor kinderhandjes en voor de ervaren hobbyist is er een professionele zaag. Er zijn ook figuurzagen met een fraaie opbergkast of timmermanskist met diverse soorten gereedschap voor het bewerken van het hout. Kortom; allemaal erg leuk om cadeau te geven!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op