Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Figuurzagen

Figuurzagen voor kinderen. De leukste figuurzaag sets voor kinderen besteld u online bij Zomerspeelgoed. Zeer ruime keuze in complete sets, patronen en accessoires. Leuke cadeautjes voor een verjaardag, Sinterklaas en Kerst.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


Figuurzagen voor kinderen

Figuurzagen voor kinderen koopt u uiteraard bij Zomerspeelgoed. Waarom? Wij leveren u alleen de beste kwaliteit van het Duitse merk Pebaro. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor de kinderen. Als zij met gereedschap gaan knutselen met hout vinden wij van Zomerspeelgoed het belangrijk dat de kinderen werken met goed en betrouwbaar gereedschap.

Pebaro

Pebaro is een Duits merk met een zeer uitgebreid assortiment aan figuurzaagsets en gereedschappen voor kinderen. De kwaliteit is zeer goed. U heeft keuze uit eenvoudige figuurzaagsets voor de beginner tot uitgebreide figuurzaag sets in grote houten kasten volledig gevuld met gereedschap.

Wat kan je allemaal met een figuurzaag maken?

Met figuurzagen kun je vele kanten op. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt.  Met het uitzagen van hout kunnen leuke voorwerpen worden gemaakt. Voor de beginner is het handig om het simpel te houden. Zaag eenvoudige patronen uit het hout, gebruik hiervoor bijvoorbeeld de figuurzaag patronen van Pebaro. Hiermee kan eenvoudig al een leuke puzzel gemaakt worden.
Voor de gevorderden, kinderen met meer ervaring kan de volgende stap gemaakt worden naar moeilijkere patronen voor het uitzagen van een tractor en bulldozer. De losse onderdelen die uitgezaagd zijn moeten in elkaar gezet worden.

Figuurzagen kopen voor Sinterklaas en Kerst

Figuurzagen kopen voor Sinterklaas en Kerst- uiteraard bij Zomerspeelgoed. Een figuurzaag geven is een origineel cadeau waar een creatief kind wel raad mee weet. Even geen computerspelletjes of TV maar gewoon lekker knutselen met hout en leuke knustelwerkjes uitzagen. Zomerspeelgoed heeft voor u een zeer groot assortiment van het A merk Pebaro. Alleen de beste kwaliteit voor de kinderen. Zomerspeelgoed heeft een hoge klanttevredenheid waar wij ontzettend trots op zijn. Neem bij vragen contact met ons op.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op