Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Houtbranders

Ruime keuze in verschillende merken houtbrandapparaten en onderdelen van o.a. Brenn Peter en Pebaro. Houtbranders voor beginners en gevorderden.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


Houtbranders

Wij leveren u diverse soorten brandbranders voor uw hobby, semi professioneel en professioneel gebruik. Verkrijgbaar in diverse prijsstellingen van o.a. de merken Pebaro, Hobbyring Brenn Peter. Van beide merken leveren wij u alle types houtbranders zoals de Pebaro professionele regelbare houtbrander en de populaire Brenn Peter Junior.

De houtbranders voor beginners en gevorderden zijn uit te breiden met brandstempels/stiften met diverse tekens, letters en cijfers. Deze zijn eenvoudig in het handvat te plaatsen.

Deze houtbranders zijn te gebruiken door volwassenen en kinderen vanaf ca. 14 jaar.  Onder de 14 jaar onder toezicht! Graveer, brandschilder bijvoorbeeld je eigen ontbijtbordje met namen, tekens en of tekeningen. De houtbranders zijn ook te gebruiken op leer, en kurk. Houtbranden en houtschilderen is een leuke hobby en eenvoudig te beoefenen.

Wij leveren u ook voorbeelden voor houtbranden van Hobbyring. Vele soorten motieven, patronen om zelf met de houtbranders na te tekenen zoals dieren, landschappen, bloemen, elfjes enz.

Waarom bestellen bij Zomerspeelgoed.com?

Groot assortiment
Scherpe prijzen
Goede kwaliteit
Ook voor al uw accessoires
Goede Service
Hoge klanttevredenheid

 

houtbranden Welkom