Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Subrubrieken

Filter op prijs

t/m €

Merken

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Hubelino

Hubelino knikkerbanen- Zomerspeelgoed voor al uw Hubelino knikkerbanen voor kinderen. Hubelino past op Lego Duplo en is eenvoudig uit te breiden.


fotolijstregel


Hubelino Knikkerbanen

Hubelino knikkerbanen passen op Lego Duplo. Vinden uw kinderen het heerlijk om met knikkers te spelen? Dan kunt u een knikkerbaan bestellen om hen urenlang speelplezier te garanderen. Zomerspeelgoed.com verkoopt verschillende soorten knikkerbanen, waaronder banen van het merk Hubelino. Meer over de knikkerbanen van dit merk, leest u hieronder. 

Zelf een knikkerbaan bouwen met Hubelino

De merknaam Hubelino kent u misschien niet, maar in feite valt dit merk onder de merknaam Lego Duplo. Dit betekent niet alleen dat de knikkerbanen van Hubelino van dezelfde hoge kwaliteit zijn als de andere producten van Lego Duplo, maar ook dat de knikkerbanen op dezelfde manier gebouwd worden. Waar de kids met de producten van Lego Duplo zelf aan de slag gaan met het bouwen van diverse bouwwerken, is dit bij de knikkerbanen van Hubelino ook het geval. Deze banen worden niet kant-en-klaar geleverd, maar kunnen door de kids helemaal zelf in elkaar gezet worden. De knikkerbanen zijn in verschillende sets verkrijgbaar, zo zijn er eenvoudige sets maar ook uitgebreide sets. Daarnaast kunt u ook grondplaten aanschaffen om de knikkerbaan op te bouwen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op