Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Subrubrieken

Filter op prijs

t/m €

Merken

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Quercetti

Knikkerbanen blijven fascinerend speelgoed voor kinderen, de kunststoffen knikkerbanen van Quercetti zijn eenvoudig te bouwen. Levering uit voorraad.


fotolijstregel


Quercetti

Zomerspeelgoed.com heeft een groot assortiment met hoogwaardige knikkerbanen voor kinderen van alle leeftijden. Wilt u een spectaculaire knikkerbaan voor uw kind of kinderen bestellen? Neem dan eens een kijkje in het aanbod Quercetti knikkerbanen van Zomerspeelgoed.com. 

De spectaculaire knikkerbanen van Quercetti

De knikkerbanen van het merk Quercetti onderscheiden zich van andere knikkerbanen door de unieke vormen van de banen. De knikkerbanen van dit merk hebben vele bochten, steile ramps en net zo steile afdalingen, waar de knikkers met hoge snelheden overheen gaan. Zoekt u een spectaculaire knikkerbaan voor uw kind of kinderen, dan doet u zeker een goede aankoop als u een baan van Quercetti aanschaft. 

Quercetti verkoopt basissets voor eenvoudigere knikkerbanen, maar heeft ook uitgebreide sets voor complexere knikkerbanen in het aanbod. Bekijk ons aanbod Quercetti knikkerbanen op deze pagina en schaf de knikkerbaan aan die u het beste bij uw kind vindt passen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op