Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Knutselmaterialen en sets

Verschillende soorten knutselmaterialen voor thuis, scholen, BSO en kinderopvang. Van wiebelogen en knutselvilt tot knutsel stenen en knutselhoutjes. Eenvoudig en veilig online bestellen.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 4 >


Knutselmaterialen en sets voor hobby en creatief

Zomerspeelgoed is uw Online hobbywinkel uit Assen, Drenthe. U vindt bij ons in de webshop leuke knutselmaterialen die u op allerlei verschillende basismaterialen en ondergronden kunt gebruiken.

Ons assortiment met knutselhoutjes

Wij leveren naar particulieren ook veel aan scholen, BSO en kinderopvang. Met ons assortiment aan knutselhoutjes kunnen de kinderen leuke knustelwerkjes maken zoals een huisje, auto enz. Wij leveren u knutselhoutjes zoals de welbekende ijslolliestokjes in blank en gekleurde uitvoeringen. Bekijk hier ons gehele assortiment aan knutselhoutjes

Knutselvilt in vele verschillende kleuren

Knutselvilt is één van de basis knutselmaterialen die elke school op de plank heeft liggen. Knutselvilt is lekker zacht en goed te verwerken door de kinderen. Het is makkelijk te knippen in vormen zoals rondjes en vierkantjes. U kunt de viltlapjes per lapje bestellen, u heeft keuze uit vele mooie kleuren. Bekijk hier ons assortiment met knutselvilt.

Strass stenen

Strass stenen kunt u gebruiken voor het versieren en decoreren van vele verschillende materialen. Met een beetje hobbylijm op de platte achterkant kunt u ze gebruiken voor het beplakken van papier, styropor, karton, hout, vilt enz.