Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Kleuren

Materialen

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Kralen en rijgen

Met houten en kunststof kralen kunt u leuke decoraties en sieraden maken. Door de verschillende kleuren en afmetingen kralen te combineren komt u tot leuke creaties!


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


Kralen en rijgen

Op scholen wordt er met name in de lagere groepen zoals de kleuterschool en in de onderbouw veel gebruik gemaakt van kralen die door de kleine kinderen moeten worden geregen aan een stuk touw of koord.

Het rijgen van de verschillende soorten kralen bevorderd de kleine motoriek, kleuren kennis bij de kleine kinderen. Zo komen ze in aanraking met rijgkralen die van verschillende materialen zijn gemaakt. Zoals kunststof kralen en bijvoorbeeld houten kralen.

Ons assortiment rijgkralen

Op onze website zomerspeelgoed.com vindt u diverse soorten aan rijgkralen zoals houten rijgkralen en kunststoffen rijgkralen. De kinderen vinden het prachtig om zelf een ketting te maken met hun eigen naam erop. Met ons assortiment aan houten kralen kunnen de kinderen thuis en op school hun eigen kettingen rijgen met de verschillende kleuren houten rijgkralen. Ook voor scholen hebben wij grote schoolboxen met gekleurde houten kralen.