Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Kunststof kralen

Kunststof rijgkralen- voorzien van een gat voor het rijgen van sieraden en decoraties. Zomerspeelgoed voor uw kunststof rijgkralen voor scholen, BSO, kinderopvang en instellingen.


fotolijstregel


Kunststof rijgkralen

Kunststof kralen om te rijgen koopt u eenvoudig online bij Zomerspeelgoed.WIj leveren u een groot assortiment met kleine en grotere verpakkingen kunststoffen rijgkralen die veel gebruikt worden door scholen, BSO, kinderopvang en instelllingen.
U heeft keuze uit verschillende kleuren en afmetingen kunststof kralen waarmee de kinderen hun eigen sieraden zoals kettingen, armbandjes en sleutelhanders kunnen knutselen.

Playbox plastic rijgkralen voor scholen

Het Zweedse merk Playbox staat bekend om zijn grote assortiment aan schoolmaterialen. Op onze website vindt u alle soorten plastic rijgkralen van Playbox. Dit is een groot en divers assortiment aan kralen waarmee de kinderen met hun eigen fantasie te leukste werkjes in elkaar knustelen. De rijgkralen zijn eenvoudig te rijgen. Door de diverse soorten te mixen zoals de plastic rijgkralen met dierenvormen   en de kralen met letters  rijgen de kinderen leuke kettingen en armbandjes.

Bekijk ons kralen en rijgen assortiment