Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Kleuren

Materialen

Stijl

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Lijsten

Lijsten- Bent u op zoek naar een mooie lijst voor het inlijsten van een bijvoorbeeld een borduurpatroon, schilderen op nummer of een Diamond Painting patroon? U heeft bij ons keuze uit vele soorten houten, kunststoffen en aluminium lijsten.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


Lijsten Kopen

Als u op zoek bent naar een mooie lijst bent u bij ons op het juiste adres. Zomerspeelgoed is uw online lijstenwinkel voor al uw aluminium lijsten, houten lijsten en kunststof lijsten voor het inlijsten van uw schilderijen, borduurpatronen, Diamond Pianting, Schilderen op Nummer enz. De houten- en kunststof lijsten worden met de hand op maat gemaakt.

 

  Diamond Painting Nederland

Ons assortiment aan houten lijsten

U heeft bij Zomerspeelgoed.com keuze uit een groot en divers assortiment aan houten lijsten. U heeft hierbij keuze uit verschillende uitvoeringen zoals klassieke, moderne en houten lijsten met ornamenten. De lijsten worden door ons in een aantal (standaard) formaten aangeboden, dit zijn de afmetingen die veel gebruikt worden bij onze schilderen op nummer en diamond painting patronen. Echter, de lijsten zijn op aanvraag in ieder willekeurige maat te leveren tot een afmeting van 60 x 60 cm. Neem gerust contact met ons op.

 Houten lijsten kopen

Kunststof lijsten bij Zomerspeelgoed

Naast de houten lijsten heeft Zomerspeelgoed een ruime keuze in kunststof lijsten van hoge kwaliteit. Ook deze lijsten worden voor u met de hand gemaakt. Alle kunststof lijsten kunnen wij u leveren met een maximum lengte van 60 x 60 cm.
De lijsten zijn zeer geschikt voor het inlijsten van borduurpatronen en schilderijen.

 

 Borduurlijsten kopen

Lijsten in verschillende soorten kleuren en stijlen

 

Wanneer u bijvoorbeeld een foto, schilderen op nummer schilderij of een Diamond Painting patroon wilt inlijsten is het belangrijk dat u de juiste stijl, kleur en breedte van de lijst uitzoek. Om een goed effect te krijgen en de afbeelding die u wilt inlijsten goed tot zijn recht te laten komen is het wenselijk om de kleur die veel in de afbeelding voorkomt terug te laten komen in de lijst. Hierbij is het ook belangrijk om te kijken welke stijl het er beste bij past. U heeft bij ons keuze uit verschillende kleuren lijsten met stijlen zoals: klassiek, modern en ornamenten.