Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Kleuren

Materialen

Stijl

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Houten Lijsten

Houten lijsten voor het inlijsten en ophangen van uw Diamond Painting, Schilderen op Nummer, foto s enz. De met de hand gemaakte houten lijsten kunt u bestellen met een maximum van 60 x 60 cm. Informeer naar de mogelijkheden.


fotolijstregel


Houten Lijsten op maat gemaakt voor uw Diamond Painting

Bent u op zoek naar een mooie houten lijst voor het inlijsten en ophangen van uw Diamond Painting, Borduurpatroon Schilderen op Nummer schilderij of iets anders? Bij Zomerspeelgoed.com bent u aan het juiste adres. Met een fraaie lijst komt uw foto of kunstwerk immers het meest tot zijn recht. Onze houten lijsten worden met de hand op maat gemaakt. U vindt op onze website een zéér groot assortiment aan houten lijsten in verschillende maten en uitvoeringen. U kunt de lijsten bestellen in alle maten met een maximum van 60 x 60 cm.

Lijst uw Diamond Painting en Schilderen op Nummer patronen in met een houten lijst

Voor onze creatieve klanten hebben wij een uitgebreidt assortiment aan houten lijsten en frames die geschikt zijn voor het inlijsten van uw, schilderijen, Diamond Painting patronen, Schilderen op Nummer schilderijen enz. Wij hebben ons best gedaan om al deze uiteenlopende maten aan onze website toe te voegen zodat u deze eenvoudig online kunt bestellen. Heeft u een mooie lijst uitgezocht, maar staat de gewenste maat er niet bij? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Houten lijsten voor uw borduurpakketten

Voor het inlijsten van uw borduurpatroon heeft u aan ons assortiment met houten lijsten keuze uit verschillende kleuren en stijlen. Bekijk goed welke kleur en stijl het beste past bij het patroon dat u heeft geborduurt voor een optimaal resultaat.

Houten lijsten in vele soorten stijlen

Het is belangrijk om een goede keuze te maken uit de soorten stijlen en kleuren van de verschillende soorten lijsten. Deze moet goed passen bij datgene wat u wilt inlijsten. U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten stijlen zoals Barok, klassiek en meerkleurige lijsten. Een goed gekozen lijst geeft uw foto of schilderij de juiste uitstraling waarvan u lang kunt gaan genieten.