Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Kleuren

Materialen

Stijl

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Kunststof Lijsten

Kunststof Lijsten- U heeft bij Zomerspeelgoed.com keuze uit een groot assortiment aan verschillende soorten stijlen en kleuren lijsten voor het afwerken en inlijsten van o.a. Diamond Painting. Bestel al uw Diamond Painting fotolijsten eenvoudig online.


fotolijstregel


Kunststoffen Diamond Painting Lijsten Kopen

Bent u klaar met uw Schilderen op Nummer, Diamond Painting, Pixelhobby patroon en  u wilt een mooie afwerking voor het ophangen van uw eigen gemaakte schilderij? Of bent u gewoon op zoek naar een fotolijst voor het inlijsten van een foto? Met de juiste lijst komt uw kunstwerk of foto het beste tot zijn recht. U heeft bij Zomerspeelgoed.com keuze uit een groot assortiment aan soorten kunststoffen lijsten in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen.

Bij het uitzoeken van een lijst is het belangrijk om goed te kijken naar het object dat u wilt inlijsten, welke kleuren worden hierin gebruikt en in welke stijl. Aan de hand hiervan kunt u de lijst uitzoeken die het er beste bij past.

Verschillende soorten stijlen kunststoffen lijsten

Zoals hierboven aangegeven is het belangrijk om de stijl van de lijst aan te passen aan datgene wat u inlijst, om zo een optimaal resultaat te bereiken. U heeft bij Zomerspeelgoed.com keuze uit vele soorten stijlen kunststoffen lijsten zoals de bekende klassieke lijsten, ornamenten en lijsten met meer kleuren en moderne lijsten.