Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Markers

Met ons assortiment Markers van Tombow en Winsor & Newton heeft u keuze uit markers op alcohol- en waterbasis. De markers zijn geschikt voor kunstenaars, architecten, ontwerpers en de hobbyist.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 4 5 > >>


Markers

Met ons assortiment markers heeft u de beschikking over alle soorten markers die u maar kunt bedenken. Van eenvoudige, watervaste stiften in een paar verschillende kleuren, tot een compleet kleurenpalet brush- en promarkers van topmerken Tombow en Winsor & Newton.

Promarkers en brushmarkers met twee punten

Promarkers en brushmarkers zijn erg handig voor zowel de hobbyist als de professional. Deze pennen hebben namelijk twee punten en zijn daarom ideaal voor design- en ontwerpprojecten. De ene kant van de marker heeft een platte beitelpunt, terwijl aan de andere een penseelpunt zit. Zo kunt er verschillende soorten lijnen mee creëren: van dikke, robuuste strepen tot zeer fijn lijntjes bij precisiewerk.

Al onze markers zijn zowel los als in een set verkrijgbaar en de inkt is op water- of alcoholbasis. Naast de pro- en de brushmarkers, omvat ons assortiment ook krijtmarkers, dual-brush pennen, kalligrafiepennen en nog veel meer!