Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

BrushMarkers Winsor and Newton

De Winsor & Newton Brushmarkers bevatten inkt op alcohol basis en zijn voorzien van twee verschillende punten. Een flexibele penseelpunt en een beitelvormige punt. Wij leveren alle kleuren snel uit eigen voorraad.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


BrushMarkers Winsor and Newton

Met de Winsor & Newton BrushMarkers heeft u een veelzijdige dual tip marker voorzien van twee verschillende punten. Een flexibele penseelpunt en een platte brede (beitel) punt. De penseelpunt is zeer veelzijdig, u kunt een verscheidenheid aan lijnen creëren. Door de hoek en de druk op de marker aan te passen kunt u de lijndikte nauwkeurig regelen. De brede punt is zeer geschikt voor het creëren van snelle, visuele belevingen en het invullen van grote vlakken.

De Winsor and Newton Brushmarkers hebben dezelfde inkt op alcoholbasis en kleurstoffen als de Winsor and Newton ProMarkers, voor een fraaie afwerking zonder vegen.

De W & N BrushMarkers worden veel gebruikt in combinatie met de Promarkers. Met uitstek geschikt voor kunstenaars, illustratoren, architecten, ontwerpers, comic designers en de ervaren hobbyisten.

verkrijgbaar in 72 kleuren, waarvan 11 specifiek voor de BrushMarkers
alcoholbasis
Dual Tip
Zeer goed te Blenden
Hoog gepigmenteerde inkt

 

BrushMarkers op waterbasis

Het assortiment van Tombow Dual Brushpennen bestaat uit 96 verschillende kleuren markers op waterbasis. Deze markers zijn voorzien van een scherpe punt en een penseelpunt, en zijn zeer geschikt voor het maken van aquarellen.

Bekijk hier ons gehele Tombow Dual Brushpennen assortiment.