Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Edding Krijtmarkers

Met Edding krijtmarkers kunt u op o.a. ramen, glas en spiegels leuke decoraties aanbrengen. Geschikt voor thuis, maar ook op de basisscholen voor het maken van raamtekeningen. Het krijt is eenvoudig met een vochtige doek te verwijderen.


fotolijstregel


Edding Krijtmarkers

Met de Edding krijtmarkers ofwel Edding Windor Markers kunt u tekenen, letters en versieringen aanbrengen op gesloten ondergronden zoals donkere borden, ramen en glas. Het is vloeibaar ktijt op waterbasis. Voor gebruik de stift/marker even schudden, dop openen en pompen. Wanneer u de afbeelding weer wilt verwijderen kan dat eenvoudig met een vochtige doek. Op de basisscholen  en met name in de kleuterklassen worden met de krijtmarkers veel raamtekeningen gemaakt.

Op dit moment is handlettering c.q. kaligrafie een enorme rage. Ook met deze Edding krijtmarkers kunt u deze technieken prima uitvoeren.

Edding 4090 serie krijtmarkers

Deze serie dikkere krijtmarkers zijn voorzien van een beitelvormige punt, het vloeibare krijgt is geurneutraal en eenvoudig met een vochtige doek te verwijderen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. De punt heeft een lijndikte van 4-15 mm. Geschikt voor het schrijven van letters en het inkleuren van grotere oppervlakten.

Edding 4095 seriekrijtmarkers

Dunnere krijtmarkers met een ronde punt, net heeft dezelfde eigenschappen als de Edding 4090 serie. De lijndikte van deze markers is 2-3 mm en is geschikt voor het fijnere werk