Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Tombow Dual Brush Pennen

Tombow dual brush pennen zijn beschikbaar in 96 verschillende kleuren en in sets. De pennen zijn geschikt voor handlettering technieken, tekenen, aquarellen maken, kaartjes maken enz. De pennen hebben een fijne en penseelpunt. Inkt op waterbasis.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 >


Tombow Dual Brush Pennen

Met de 96 verschillende kleuren Tombow dubbele (dual) brush pennen heeft u een zeer ruime keuze in prachtige stiften geschikt voor vele soorten hobby's. De Tombow brush pennen zijn aan twee kanten voorzien van een stift. U kunt deze goed gebruiken bijvoorbeeld bij het maken van kaartjes, handlettering, illustraties, striptekenen, schetsen. De pennen zijn geschikt voor zowel de hobbyist, als voor de professionele gebruiker zoals striptekenaars en illustrators.

Prachtige mooi kwaliteit, geschikt voor het maken van consistente lijnen en nauwkeurige tekeningen. De penseelpunt gedraagd zich als een kwast c.q. penseel.

voorzien van twee punten (penseelpunt en een fijne punt)
penseelpunt
zuur en geurvrij
niet giftig
waterbasis
aquarelleerbaar
96 verschillende kleuren

 

Tombow Dual Brush pen met twee verschillende punten

De pennen zijn voorzien van twee verschillende punten. Aan de ene kant heeft de stift een fijne punt, geschikt voor het tekenen van nauwkeurige lijnen. De andere kant van de brush pen heeft een penseelpunt, een soort kwastje. Hiermee kunt u grotere oppervlakten kleuren, handletteren. Het maken van mooie karakteristieke dunne en dikke lijnen is met deze Tombow brush pennen geen probleem.

U kunt met de Tombow ABT dubbele (dual) brush pennen meerdere keren over het zelfde vlak kleuren, zonder dat er kleurverschil optreed. Dit maakt de pennen uniek. Met een beetje water kunt u de kleuren met elkaar mengen om aquarel technieken te gebruiken bij het tekenen.

 De Tombow ABT Dual Brush Pen is een van de weinige stiften waarmee je meerdere keren over hetzelfde vlak kunt kleuren, zonder dat je kleurverschil ziet. De 96 kleuren zijn op basis van water en kunnen dus goed met elkaar en met water gemengd worden. Hierdoor worden ook aquarel technieken mogelijk.

Bekijk ook ons assortiment  alcohol markers: De Winsor and Newton Promarkers en de Winsor and Newton BrushMarkers