Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Materialen

Uitvoering

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Pixelhobby

Op onze website vindt u alle Pixelhobby materialen die u voor deze hobby nodig heeft. Van complete cadeau sets tot alle losse materialen. U heeft bij ons keuze uit >> 1000 verschillende Pixelhobby patronen vanaf 1 basisplaat.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 4 5 > >>


Pixelhobby

Pixelhobby ofwel Hobby Pixel is een soort combinatie tussen mozaïeken en borduren. Alleen gaat u nu niet aan het werk met grote stenen of naald en draad, maar met kleine gekleurde pixels. Dat levert echt de mooiste schilderijen op.

Van losse onderdelen tot complete Pixelhobby sets

Zomerspeelgoed.com heeft alle onderdelen die u zo hard nodig heeft voor pixelhobby. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren pixelmatjes, basisplaten en lijm. Naast deze losse onderdelen hebben we zelfs complete sets in het assortiment. Bij deze sets volgt u gewoon de kleuren zoals die staan aangegeven op de basisplaat. Op deze manier ontstaat er vanzelf een patroon van een papegaai, een bloeiende bloem of een wereldberoemd gebouw. Voor kinderen zijn er ook eenvoudigere sets te koop. Met een paar pixels kunnen zij dan al een schattige panda of een grappig varken maken. En bent u blij met het eindresultaat? Maak het schilderij dan helemaal af met een speciale pixelhobby lijst.

Handige accessoires voor Pixelhobby

Wanneer u bezig bent met het maken van uw Pixelhobby patroon merkt u dat u altijd wel losse kleuren pixels overheeft. Hiervoor hebben wij handige opbergbakjes zoals het opbergdoosje met 30 potjes waarin u de losse pixels per kleur kunt sorteren. U kunt ze bij een volgend project weer gebruiken. Na het plaatsen van de pixels op de basisplaten kunt u met de roller de pixels goed op de basisplaat al rollend drukken zodat er een egaal oppervlak ontstaat. Bekijk hier ons gehele assortiment aan Pixelhobby accessoires.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

 

Heeft u iets leuks gemaakt met Pixelhobby, heeft u tips of iets anders, zet ze op onze Blog!