Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Pixelhobby basisplaat

Alle maten Pixelhobby basisplaten leveren wij snel uit eigen voorraad. U plaats volgens het aangegeven patroon de gekleurde pixels op de juiste plaats.


fotolijstregel


Pixelhobby basisplaten in verschillende formaten

Bij het knutselen met Pixelhobby legt u de pixels op een onderplaat, de basisplaat. Plaats de pixels in het juiste patroon op de Pixelhobby basisplaat en maak de mooiste mozaiek patronen. Er zijn al complete patronen vanaf 1 basisplaat. U drukt met behulp van uw vingers of een pincet de pixels op de basisplaat.

Wij leveren u de verschillende formaten Pixelhobby basisplaten uit voorraad. Wanneer u met de Pixel designer een afbeelding omzet naar een patroon gebruikt u de grote basisplaat. De kleinere vierkante basisplaten kunnen worden gebruikt bij met maken van kaartjes. U plaatst de kleine basisplaat in de speciale Pixelhobby kaarten.

Pixelhobby Pixelmatjes in alle kleuren

Voor het maken van een Pixelhobby patroon heeft u de gekleurde Pixelmatjes nodig. De kleuren en aantallen worden op het patroon aangegeven. Deze kleuren kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Wij leveren deze uit voorraad.