Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Pixelhobby lijsten

Maak van uw Pixelhobby patroon een prachtig schilderij door het in te lijsten met een Pixelhobby lijst. Deze zijn speciaal op maat gemaakt voor een prachtig eindresultaat.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


Pixelhobby lijsten

Wanneer u veel tijd en plezier heeft gestoken in het maken van een mooie pixelafbeelding, is het natuurlijk wel erg leuk als u hem ook mooi kunt inlijsten en ophangen. Daarom hebben wij fraaie lijsten die speciaal voor dat doel geschikt zijn. De pixelhobby basisplaten worden rechtstreeks aangebracht op het MDF achterpaneel, zodat het resultaat mooi strak is. In een handomdraai heeft u uw eigen kunstwerk aan de muur hangen.

Kunststof of aluminium lijsten

U kunt kiezen uit een mooie kunststof lijst voor 1 basisplaat, verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren, of een fraaie, strakke aluminium lijst. De aluminium pixelhobby lijsten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, geschikt voor het plaatsen van een verschillend aantal basisplaten. In de lijst van 2x2 bijvoorbeeld, kunt u dus 4 basisplaten aanbrengen. Zo creëert u een grote afbeelding (20,2 x 25,3 cm). Met de lijst 2x6 maakt u een lange afbeelding (20,2 x 76) die zowel liggend als staand opgehangen kan worden. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden!

Inlijsten van uw Pixelhobby patronen in een pixelhobby lijst

Het inlijsten van uw Pixelhobby afbeelding kunt u prima zelf doen, het is niet moeilijk. Wij hebben voor u een speciale handleiding geschreven voor het inlijsten van Pixelhobby patronen, hierin wordt duidelijk en stap voor stap beschreven hoe uw eigen Pixelhobby patroon kunt inlijsten.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op