Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Pixelhobby patronen 1 plaat

Pixelhobby patronen met 1 basisplaat. Eenvoudig te maken, alle benodigde materialen worden meegeleverd: patroon, basisplaat en pixelmatjes.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


 

Pixelhobby patronen 1 plaat

Bent u op zoek naar een Pixelhobby patroon met 1 basisplaat?

U vindt bij ons op de website diverse afbeeldingen van bloemen en dieren zoals een papegaai. Deze patronen worden als complete setjes geleverd. Dus inclusief geprint patroon, basisplaat en de benodigde kleuren pixelmatjes. Pixelhobby is een leuke hobby ook voor kinderen. Met deze patronen (met 1 basisplaat) kunnen ze kennis maken met Pixelhobby. Ze worden direct beloond met een eigen gemaakt schilderijtje!

Een lijst is optioneel bij de bestellen

Pixelhobby materialen online kopen

Pixelhobby materialen kunt u eenvoudig en snel online kopen op onze website. Alle kleuren zijn uit voorraad leverbaar. Naast de pixelmatjes kleuren heeft u ook basisplaten nodig waarop de pixel worden vastgedrukt. Vanwege het kleine formaat van deze pixels: 2 x 2 mm, is het handig om een pincet te gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar in een rechte en gebogen uitvoering. Alle benodigde accessoires zijn eenvoudig online te bestellen.

Pixelhobby lijsten

Met het inlijsten van uw Pixelhobby patroon maakt u het geheel netjes af en kunt u het makkelijke ophangen aan de wand. Er zijn diverse Pixelhobby lijsten verkrijgbaar. Voor deze patronen met 1 basisplaat zijn er de gekleurde kunststoffen Pixelhobby lijsten en een aluminium lijst.