Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Pixelhobby patronen 9 platen

Onze Pixelhobby patronen worden met geprint patroon geleverd, inclusief de basisplaten, pixelmatjes en zwaluwstaartjes. Een passende lijst kunt u mee bestellen.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


 

Pixelhobby patronen 9 platen

 

Met Pixelhobby maakt u op een eenvoudige wijze prachtige schilderijen. Wij leveren complete geprinte patronen met alle benodigde materialen: basisplaten, pixelmatjes en de zwaluwstaartjes voor het koppelen van de basisplaten.

U heeft keuze uit vele soorten patronen van bijvoorbeeld dieren zoals honden, poezen en paarden. Met 9 Pixelhobby basisplaten maakt u een schilderij met de afmeting 30,5 x 38,1 cm. Wanneer u klaar bent met het patroon kunt u deze inlijsten in een passende Pixelhobby lijst 3 x 3 en op een mooie plaat in uw interieur ophangen.

Handige Pixelhobby acccessoires

Bij het plaatsen van de gekleurde pixels op de basisplaten is het handig in een pincet te gebruiken, wanneer u de grondplaat heeft gevuld met de pixels kunt u deze met een roller goed nadrukken zodat alle pixels goed op de puntjes van de basisplaat vastzitten en er geen hoogte verschil meer is.

Bekijk hier ons gehele assortiment met Pixelhobby accessoires