Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Uitvoering

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Pixelhobby Patronen in Delen

Pixelhobby Patronen in Delen - Zomerspeelgoed biedt u de mogelijkheid om van grote Pixelhobby patronen de materialen in delen aan te schaffen. Hiermee spreidt u de kosten van het patroon over een periode die u zelf wenst.


fotolijstregel


Bestel uw grote Pixelhobby patronen in delen

Zomerspeelgoed biedt u de mogelijkheid om grote Pixelhobby patronen in delen te kunnen aanschaffen. Hiermee hoeft u een groot patroon niet meer in één keer aan te schaffen, maar kunt u ervoor kiezen om het patroon in delen te kopen. U bepaald zelf wanneer u verder wilt met het maken van de andere delen van het patroon, door het volgende deel te bestellen.

Hoe werkt het leveren van een Pixelhobby patroon in delen?

Wanneer u het eerste deel van een patroon besteld ontvangt u een evenredig deel van de materialen van het Pixelhobby patroon.

Bijvoorbeeld: u wilt een Pixelhobby patroon bestellen die bestaat uit 4 delen. Van dit patroon besteld u deel 1.

U ontvangt van ons 1/4e deel van de basisplaten en 1/4e deel van de kleuren pixelmatjes. Het geprinte patroon ontvangt u bij de eeste deel, de zwaluwstaartjes met deel 4.

Bij het leveren van de pixelmatjes proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de aantallen kleuren die in de delen van het patroon worden gebruik. Het kan hierdoor voorkomen dat u bepaalde kleuren in eerste deel (delen) ontvangt die u later in het patroon gaat gebruiken.
Andersom is ook mogelijk, dat u bij de latere deel leveringen pixelkleuren ontvangt die u eerste in het patroon nodig heeft. Bij het ontvangen van de laatste deel heeft u alle benodigde materialen ontvangen en is de levering compleet.