Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Pixelhobby XL

Deze Pixelhobby XL zijn geschikt vanaf 3 jaar. De geschenkverpakkingen zijn cadeautjes voor een verjaardag. De PixelXL startsetjes zijn leuke geschenken voor een kinderfeestje en schoencadeautjes.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 4 >


 

Pixelhobby XL

Eén pixelmatje XL is gelijk aan 4 gewone pixels. Deze grote pixelmatjes zijn geschikt voor de grote en kleine pixelhobby basisplaten. Deze grotere pixels zijn geschikt voor kleinere kinderen, en mensen met een beperking. Ze zijn makkelijker te hanteren en geeft bovendien snel resultaat. De XL startsetjes zoals de cupcake zijn leuke cadeautjes om weg te geven of geschikt om te maken bij een kinderfeestje. Pixelhobby XL is creatief speelgoed voor groot en klein.

In de XL geschenkverpakkingen zoals het setje met het paard is een gekleurde kunststoggen lijst toegevoegd waarmee je het schilderijtje op je slaapkamer kunt ophangen. Een leuk setje

 

Zelf Pixel XL patronnen ontwerpen?

U kunt nu zelf eenvoudig uw eigen afbeeldingen omzetten in een PIxel XL patroon. Pixelhobby heeft hiervoor een programma ontwikkeld waarmee u zelf uw eigen afbeeldingen kunt ontwerpen. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken komt u bij deze Pixel XL Editor.

Alle benodigde materialen kunnen wij u leveren.