Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Porseleinstiften

Met de Edding 4200 Porseleinstiften brengt u uw eigen decoraties aan op porselein, ovenvast glas en geglazuurd keramiek. De stiften zijn los te bestellen en in sets (6 stuks). Dit zijn leuke cadeautjes om weg te geven.


fotolijstregel


Porseleinstiften

Onze Edding porseleinstiften staan garant voor een goede kwaliteit. De Edding 4200 porseleinstiften zijn geschikt voor het beschilderen van ondergronden van ovenvast glas, porselein en geglazuurde keramiek. U heeft keuze uit verschillende kleuren voor het maken van uw eigen creaties.

Het beschilderen en decoreren met de Edding 4200 porseleinstiften

Of het nu een schaaltje is, een kopje of een vaas, met de Edding 4200 serie porseleinstiften kunt u deze naar eigens wens beschilderen en decoreren. U heeft keuze uit 15 verschillende kleuren, de stiften hebben een variabele lijndikte van 1-4 mm. Hiermee kunt u naast het maken van hele dunnen lijnen, ook de oppervlakten met verschillende kleuren in kleuren.

De pigmentinkt is gemaakt op waterbasis en droogd snel zodat u vlot kunt doorwerken. Voor het fixeren/uitharden van de inkt plaatst het het product in de oven, gedurende 25 minuten bij 160 graden. Hierna is het vaatwasmachine bestendig.

Indien kleurvlakken elkaar overlappen, kunt u het beste eerst één kleurlaag laten drogen, voordat u de volgende kleur aanbrengt. U kunt kiezen uit 15 kleuren in totaal. De porselein penseelstiften worden niet alleen per stuk, maar ook in drie op elkaar.

Producteigenschappen Edding 4200 porseleinstiften:

Voor porselein, glaskeramiek, ovenvast glas
Vaatwasmachinebestendig na het inbranden
Flexibele penseelpunt voor vlakken en zelfs fijn werk
Wordt roomachtig aangebracht voor een gelijkmatig kleurresultaat
Geen zakkers of druipers, geen verloop
Snel drogend en nog te corrigeren voor het inbranden
Uitzonderlijk lichtbestendige pigmentinkt op waterbasis

 

Edding Porseleinstiften