Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Schilderen op Nummer

Schilderen op nummer is een leuke creatieve hobby. Op het schildersdoek worden de kleuren verf met nummers aangegeven. Met deze schilderen op nummer pakketten is het schilderen van schilderijen voor iedereen mogelijk.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 4 5 > >>


Schilderen op Nummer

Nu kan iedereen een leuke schilderij schilderen met onze Schilderen op Nummer pakketten van de merken Artventura, Reeves en Ravensburger. Complete setjes met alle benodigde materialen voor het verven van leuke schilderijen van dieren, bloemen, landschappen en meer leuke afbeeldingen

Alle benodigdheden in één pakket

Alle schilderen op nummer pakketten bevatten alle benodigde materialen. Het patroon is duidelijk op het canvas aangegeven, u zien precies welke kleur waar geschilderd moet worden. Soms moet een kleur gemengd worden, dit wordt goed aangegeven.

Alle kleuren worden in goed hersluitbare potjes geleverd om uitdroging tegen te gaan. Met het vernis, kunt u wanneer al het verf goed gedroogd, is uw schilderij aflakken. De setjes worden geleverd inclusief: verf, penceel, canvas op stevig kartonnen paneeltje, vernis, instucties. Wij leveren u onder andere de merken Reeves en Artventura.

De acryl verf is een snel drogende verf waardoor u vlot door kunt werken zonder te vlekken.