Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Accessoires

Handige accessoires voor Schilderen op Nummer zoals schuin in te stellen werkblad en tekentablets om de genummerde vakjes beter te kunnen zien.


fotolijstregel


Accessoires voor Schilderen op Nummer

Is schilderen op nummer uw hobby of bent u van plan om hiermee te beginnen? Wanneer u een mooi patroon heeft uitgezocht is het ook een idee om te kijken naar handige accessoires te kijken zoals een workstation en goed licht om mee te werken. Met een workstation kunt u in een ergonomische houding gaan schilderen, door het blad schuin te zetten zit u rechter op!

Ons schilderen op nummer assortiment

U vindt bij ons op de website een groot assortiment aan verschillende merken en patronen schilderen op nummer. Alle pakketten worden als complete sets geleverd, inclusief acrylverf en penseel. De merken die u bij ons op de site kunt bestellen zijn Reeves, Artventura, Artibalta en KSG.

Wanneer u klaar bent met uw schilderij kunt u trost zijn op uzelf. U heeft zojuist een echt schilderij geverfd en u wilt deze vast op een mooie plaats in huis ophangen. U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten betaalbare lijsten. Wij willen u als tip meegeven om uw schilderij goed te bekijken om te zien welke kleuren hierin worden gebruikt. Met een lijst waarin de kleuren terugkomen komt uw schilderen op nummer schilderij nog beter tot zijn recht.

Bekijk hier ons assortiment aan lijsten.