Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Stempels

Stemepls- Met stempels kunnen de kinderen lekker knutselen. Geschikt voor scholen en bij u thuis. Diverse losse stempels en sets met educatieve onderwerpen zoals het weer, vormen, Kerst, Pasen enz.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


Stempels voor scholen

Groot en klein vindt het leuk om te stempelen. Het heeft dan ook haast iets magisch: met één afdruk op het papier, verschijnt er een compleet plaatje! Daarbij kan men gebruik maken van verschillende kleuren en leuke afbeeldingen. Daarom wordt het niet alleen thuis, maar ook nog steeds veel gebruikt op scholen en in de kinderopvang; bijvoorbeeld als beloning in de schriftjes.

Heel veel verschillende soorten stempels

Stempels zijn er in talloze soorten en veel daarvan zijn voorzien van grote knoppen zodat ze ook gemakkelijk gehanteerd kunnen worden door kleine handjes. Er zijn fraaie mandalastempels en stempels met vrolijke afbeeldingen voor kinderen. Op school wordt er veel gebruik gemaakt van themastempels, zodat deze aansluiten bij het lesmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan stempels met seizoenen en feestdagen, cijfers en letters, diersporen, insecten en etenswaren. Verder kunt u bij ons ook terecht voor grote en kleine stempelkussens en verschillende soorten stempelverf om het stempelkussen mee bij te vullen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op