Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Kleuren

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Strijkkralen

Knutselen met strijkkralen is een leuke creatieve hobby. Maak leuke figuurtjes en patronen met de strijkkralen kleuren, grondplaten en sets. 6 Verschillende merken, dit biedt u een veel keuze in mooie kleuren.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 4 5 > >>


Strijkkralen

Maak met strijkkralen de leukste coole patronen. Met de vele beschikbare kleuren en strijkkralen vormen van o.a. Hama en Ses kan er eindeloos gecombineerd worden voor het maken van je eigen unieke knutselwerkjes. Zoek een leuk voorbeeld uit, leg de strijkkralen volgens het patroon op de strijkkralen grondplaat en laat de strijkkralen met een strijkijzer aan elkaar smelten. Lees hier onze uitleg hoe je strijkkralen moet strijken.

Onze assortiment strijkkralen (mini-midi-maxi)

Zomerspeelgoed is de online strijkkralen winkel die gespecialiseerd is in strijkkralen. U kunt bij ons maar liefst 6 verschillende merken strijkkralen kopen (Hama, Ses, Perler, Playbox, PhotoPearls en Nabbi) in 3 verschillende formaten: mini-midi en maxi strijkkralen.
Vanaf 3 jaar kan er al geknutseld worden met de maxi strijkkralen, de midi strijkkralen zijn geschikt vanaf 6 jaar en de mini vanaf 12 jaar.
 

Strijkkralen voor scholen en instellingen

Op scholen wordt er veel geknutseld met strijkkralen. Met Pasen is het leuk om de kinderen hun eigen Paasei te laten maken en met Kerst leuke versieringen voor in de kerstboom. Voor de allerkleinsten in de kleuterklassen zijn de grote maxi strijkkralen ideaal om mee te beginnen. Ze zijn een stuk groter speciaal voor de kleine handjes. Playbox en Nabbi hebben scherp geprijsde bulk verpakkingen met maxi strijkkralen, deze zijn per kleur los verpakt en in grote assorti verpakkingen te bestellen.

 Losse kleuren Maxi strijkkralen 

De midi strijkkralen kunt u ook in grotere verpakkingen kopen, de kleuren van de merken PhotoPearls en Playbox zijn ook te bestelling in verpakkingen met 6000 stuks, tegen scherpe prijzen.

Alle merken strijkkralen passen op alle merken grondplaten, wel zo handig!
 

Waarom strijkkralen bestellen bij Zomerspeelgoed.com / Strijkkralenwinkel.nl?

6 verschillende merken
3 formaten: Mini - Midi - Maxi
Scherpe prijzen
Snelle levering
Hoge score klanttevredenheid
Goede en persoonlijke service

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op