Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Kleuren

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Maxi strijkkralen

Maxi strijkkralen zijn de grootste van de drie formaten strijkkralen; met een buitendiameter van 10 mm. Maxi strijkkralen van de A-merken Hama, Playbox en Nabbi in losse kleuren en mix. Geschikt vanaf 3 jaar.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


Maxi Strijkkralen voor kleine kinderen vanaf 3 jaar

Maxi strijkkralen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en daarmee is het een fantastische manier om gezellig samen bezig te zijn. Bovendien is het een leerzame bezigheid die heel goed is voor de ontwikkeling van uw kind. Het kiezen en pakken van de gekleurde XL strijkkkralen en deze op de grondplaat plaatsen, waarbij er uiteindelijk een mooie afbeelding ontstaat, prikkelt de creativiteit optimaal en het is een leuke methode om de motoriek te trainen, kleuren te leren en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen!

Merken

Zomerspeelgoed biedt u alleen de beste kwaliteit maxi strijkkralen speelgoed van alleen de A-merken. De grote strijkparels hebben een diameter van 10 mm, ze passen op elkaars grondplaten. Bestel de beste merken maxi strijkkralen bij Zomerspeelgoed, de strijkkralenwinkel van Nederland!

Hama

Hama maxi strijkkralen- Hama is de Lego onder de strijkkralen. Hama is het bekendste merk strijkkralen en is afkomstig uit Denemarken. Zomerspeelgoed levert u alle grondplaten, voorbeeldboekjes en de strijkparels van dit kwaliteitsmerk.

Nabbi

Nabbi Jumbo strijkkralen- Afkomstig uit Zweden. Dit merk strijkkralen is van hetzelfde bedrijf als de PhotoPearls strijkkralen in midi variant. Nabbi maxi strijkkralen zijn van zeer goede kwaliteit en heeft een mooi assortiment met gemengde kleuren in verpakkingen van 1000 en 3200 stuks.

Playbox

Playbox XL strijkkralen- Voordelig geprijsde maxi strijkparels met ook losse kleuren! Mooi aanbod met losse kleuren die zijn verpakt per 1000 stuks. Deze goedkope bulkverpakkingen zijn ideaal voor scholen en kinderopvang.  

Vrolijke kleuren grote XL strijkkralen

De maxi strijkkralen zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren, in assorti verpakkingen en losse kleuren maxi/jumbo strijkkralen van merken zoals Hama, Nabbi en Playbox. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende volledige pakketten en allerlei gewone en voorgevormde grondplaten, zoals het lievelingsdier van uw kind, of bijvoorbeeld hartjes of sterretjes! Maxi strijkkralen zijn dus niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam en u zal zien dat uw kind apetrots is op zijn of haar creatie (en u natuurlijk ook)!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op