Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Maxi strijkkralen

Maxi strijkkralen zijn de grootste van de drie formaten strijkkralen; met een buitendiameter van 10 mm. Maxi strijkkralen kunt u bij ons kopen in losse kleuren, cadeausets en in assortiments- verpakkingen. Geschikt vanaf 3 jaar.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


Maxi Strijkkralen

Maxi strijkkralen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en daarmee is het een fantastische manier om gezellig samen bezig te zijn. Bovendien is het een leerzame bezigheid die heel goed is voor de ontwikkeling van uw kind. Het kiezen en pakken van de gekleurde kralen en deze op de grondplaat plaatsen, waarbij er uiteindelijk een mooie afbeelding ontstaat, prikkelt de creativiteit optimaal en het is een leuke methode om de motoriek te trainen, kleuren te leren en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen!

Vrolijke kleuren strijkkralen

De maxi strijkkralen zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en merken zoals Hama, Nabbi en Playbox. Daarnaast hebben we zelfs jumbokralen voor de allerkleinsten! Bovendien kunt u kiezen uit verschillende volledige pakketten en allerlei gewone en voorgevormde grondplaten, zoals het lievelingsdier van uw kind, of bijvoorbeeld hartjes of sterretjes! Maxi strijkkralen zijn dus niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam en u zal zien dat uw kind apetrots is op zijn of haar creatie (en u natuurlijk ook)!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op