Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Kleuren

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Midi strijkkralen

Midi strijkkralen - Zomerspeelgoed voor al uw strijkkralen kleuren, grondplaten en & sets van de merken Hama, Ses, Nabbi, Playbox, Perler. Ook voordelige verpakkingen voor scholen. Eenvoudig online bestellen


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 4 5 > >>


Midi Strijkkralen, losse kleuren en grondplaten

Met midi strijkkralen kunt u uw creativiteit en dat van uw kinderen helemaal tot uiting laten komen. Het is een leuke bezigheid om samen of alleen te doen. Maak de mooiste ontwerpen en prachtige kleurpatronen door de kraaltjes één voor één op de grondplaat te leggen. Het spannendste moment is natuurlijk als dit klaar is en u uw creatie simpelweg met de strijkbout tot één geheel strijkt en het resultaat kunt bewonderen!

Eindeloos veel mogelijkheden

Midi is de standaardmaat voor strijkkralen en het assortiment is dan ook zeer uitgebreid. We hebben verschillende merken zoals Hama, Nabbi , PhotoPearls en Perler en uiteraard alle kleuren kralen, maar ook diverse mixen en gestreepte soorten! Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor heel veel soorten voorgevormde grondplaten, zoals bijvoorbeeld dierenvormen, hartjes en sterretjes. Zo kunnen jong en oud de fantasie en creativiteit de vrije hand geven en de mooiste kunstwerken creëren! Tip: kijk ook eens bij onze speciale aanbiedingen om nog voordeliger aan de slag te gaan.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op