Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Technische Hobbies

Bij Zomerspeelgoed besteld u online het beste gereedschap voor technische hobbies zoals houtbranden, solderen en modelbouw. Top merken zoals Hobbyring, Pebaro en The Cool Tool.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 >


Technische Hobby’s voor beginners en gevorderden

Bij Zomerspeelgoed bestelt u online uw gereedschappen voor technische hobby’s zoals houtbranden en modelbouw machines van zeer goede kwaliteit. Vele hobbyisten en professionele gebruikers kopen bij Zomerspeelgoed hun materialen online. Wij leveren u de modellen vanuit onze eigen voorraad.

Onze Verschillende Merken Houtbranders

Wanneer u op zoek bent naar een goede kwaliteit houtbrander bent u bij Zomerspeelgoed aan het juiste adres. Wij hebben voor u een groot assortiment met kwalitatief zeer goede houtbranders van de merken Brenn Peter (Hobbyring) en Pebaro. Voor de beginner als voor de ervaren hobbyist hebben wij goede houtbrandappraten in verschillende prijsklasses.

 Brenn Peter Royal Houtbrander Winkel

Modelbouw machines van The Cool Tool

Voor de ervaren hobbyist die zelf hout wil bewerken hebben wij van het merk The Cool Tool verschillende modellen modelbouwmachines waarmee u hout en kunststof kunt draaien, zagen en boren

The Cool Tool staat bekend om zijn goede kwaliteit en degelijkheid, bekijk hier al onze modellen, accessoires en gereedschappen van The Cool Tool.

 houtdraaibank voor kinderen