Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Brenn Peter Houtbranders

Brenn Peter Houtbranders voor hobby en semiprofessioneel gebruik. Naast de houtbranders leveren wij u ook de onderdelen en houtbrandstempels.


fotolijstregel


Brenn Peter Houtbranders voor beginners en de professionele gebruiker

De Brenn Peter Houtbranders van Hobbyring staan bekend om zijn goede kwaliteit en degelijkheid van Duitse makelij. U heeft keuze uit verschillende Brenn Peter houtbrandapparaten, voor de beginner tot de professionele gebruiker

Brenn Peter Junior Houtbrander

De Brenn Peter Junior houtbrander is een zeer geliefd model onder de ervaren hobbyisten die regelmatig gebruikmaakt van een houtbrandapparaat. Het is een zeer degelijk machine met 30 W waarbij u de temperatuur handmatig kunt instellen tot 750 graden. U beleeft jaren en jaren plezier aan deze houtbrander.
Wanneer er door het vele en intensieve gebruik onderdelen vervangen moet worden kunt u bij Zomerspeelgoed deze losse onderdelen bestellen zoals een nieuwe kurken ring en een nieuw handvat.

 Brenn Peter Junior Kopen

Brenn Peter Master Houtbrander

Wanneer u een stap verder wilt gaan om een goede houtbrander aan te schaffen voor (semi-) professioneel gebruik is de Brenn Peter Master Houtbrander een zeer complete houtbrandapparaat voor u. Deze 80 W houtbrandmachine is handmatig instelbaar tot maar liefst 1000 graden! Wanneer u bezig bent met grotere houtbrandschilderijen en projecten is deze Brenn Peter Master aan te raden. De kurken ring om het handvat zorgt voor een lekkere greep.

Brenn Peter Master Houtbrander Hobbyring, professionele houtbrander kopen

 

Houten artikelen voor houtbranden

Voor het branden van een naambordje, een houten doosje of een broodplank hebben wij van Zomerspeelgoed een leuk assortiment met houten artikelen die u kunt bewerken met een houtbrander. U kunt hierop tekeningen branden en de naam van een dierbare. Bekijk hier ons gehele assortiment aan houten artikelen

 houtbranden voorbeelden