Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

The Cool Tool Modelbouw Machines

The Cool Tool hobby draaibank staat bekend om zijn degelijkheid. Zeer goede kwaliteit hobby- en modelbouw machines voor het bewerken van hout, kunststof en metaal. 5 Jaar garantie op elk model.


fotolijstregel


The Cool Tool Modelbouw Machines Kopen

Voor de beginnende en ervaren modelbouwer hebben wij voor u de hobby- en modelbouw machines van het merk The Cool Tool. Deze machines werken elk met een modulair systeem. Op een eenvoudige wijze kunt u de machines ombouwen voor de gewenste bewerking. Afhankelijk van het type kunt u met deze machines hout, kunststof en metaal bewerken met de technieken: draaien, frezen, boren, zagen en schuren. The Cool Tools machines bouwt u eenvoudig om tot een hobby draaibank, freesmachine, boorbachine, schuurmachine en decoupeerzaag.

U heeft keuze uit de modellen: Playmat, Unimat 1 Basic en de Unimat 1 Classic. Alle modellen worden als een complete set geleverd, u kunt direct beginnen met het bewerken van een stukje hout, kunststof of metaal.

De machines van The Cool Tool staan bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid, u heeft 5 jaar garantie op de modelbouw machine.