Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Textielstiften

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit textielstiften? Met de Edding en Marabu textielstiften haalt u het beste in huis! Ideaal voor het versieren en ontwerpen van kussens, t-shirts enz.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 >


Textielstiften

Met de textielstiften van Edding 4500 en 4600 heeft u keuze uit een breed assortiment aan kleuren voor het kleuren, tekenen en ontwerpen van uw eigen kunstwerken op bijna alle lichte textielsoorten zoals linnen, zijde en katoen.

Onze merken Textielstiften

Voor het tekenen van uw patronen op textiel heeft u bij ons keuze uit verschillende merken textielstiften:Marabu textielsitften, Edding textielstiften serie 4500 en 4600 en Kreul textielstiften. Met deze stiften kunt u dunne lijnen op de stof aanbrengen, maar ook grotere vlakken inkleuren.
Het is aan te bevelen om de kleuren te fixeren door middel van een strijkijzer, hierna is het textiel wasecht tot 60 °C.

Ons assortiment textielproducten

Wilt u met een kinderfeestje de kinderen hun eigen placemat, pet of T-shirt laten schilderen? Deze artikelen kunt u bij ons eenvoudig via de website meebestellen. U vindt in deze rubriek meerdere textielmaterialen zoals een koksmuts en ovenwanten.

Bekijk hier ons gehele assortiment textiel producten.