Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Textielverf

Op onze website vindt u verschillende merken textielverf, Amsterdam Deco Textielverf en Creall Textielverfl. Op waterbasis en na fixatie wasbaar tot 40 graden.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 >


Textielverf

Met textielverf kunt u de prachtigste creaties maken op vele textielsoorten. Beschilder uw eigen kussen, maak uw eigen kussensloop of een prachtig tafellaken? Het is allemaal mogelijk met textielverf. Textielverven is voor kinderen leuk om te doen op school of met een kinderfeestje. Elk kind maakt met zijn fantasie zijn eigen patronen en tekeningen met de verschillende kleuren textielverf.

Onze merken Textielverf

In ons assortiment textielverf vindt u oonderander de merken Amsterdam Deco Textielverf en Creall Tetielverf. De Amsterdam textielverf is verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren, op waterbasis en na fixatie wasbaar tot 40 graden.

De Creall textielverf is te bestellen in flacons met 80 ml inhoud en beschikbaar in 14 verschillende kleuren. Na fixatie uitwasbaar tot 40 graden.

Bekijk hier ons assortiment aann textielmaterialen die geschikt zijn voor het beschilderen met textielverf en textielstiften.