Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Verfijnwoorden

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Textielverf en Textielstiften

Het versieren en beschilderen van textielsoorten is voor zowel volwassenen als kinderen een leuke creatieve bezigheid. Zeer groot assortiment een kleuren textielverf en textielstiften van verschillende bekende merken.


fotolijstregel

Pagina: 1 2 3 4 5 >


Textielverf en Textielstiften

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit textielverf of textielstiften voor het beschilderen en decoreren van een kledingstuk, tafellaken of voor het versieren van een T-Shirt of pet met een kinderfeestje? Bij Zomerspeelgoed.com heeft u voldoende keuze in bekende merken.

Onze merken textielverf

De Amsterdam Deco Textielverf biedt u een breed assortiment aan prachtige kleuren, wel 40 verschillende! De textielverf is gemaakt op waterbasis en is na fixatie tot 40 graden uitwasbaar. U kunt de kleuren bestellen in flesjes met 16 ML en 50 ML. Het assortiment textielverf van het merk Creall bestaat uit 14 verschillende kleuren verpakt in flacon met 80 ml. Deze verf is net als de Amsteram Deco verf na fixatie uitwasbaar tot 40 graden.

Textiel versieren met Textielstiften

Voor met name kinderen is het ideaal om textielstiften te gebruiken als zij leuke patronen en tekeningen willen maken op textiel. De stiften vlekken niet en zijn voor de kleinere kinderhandjes goed vast te houden. Voor het versieren en tekenen van een per, t-shirt, tas enz. kunt u gebruik maken van onze verschillende merken textielstiften, Marabu en Edding.

Wij hebben voor u een leuk assortiment aan textielproducten zoals: petjes, t-shirts, placemats en tasjes.