Snelle levering Veilig betalen Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Zomerspeelgoed
de creatieve speelgoed en hobbywinkel search
Winkelmandje 0 producten, € 0,00

Filter op prijs

t/m €

Merken

Tip: bestel meerdere producten tegelijk door te kiezen voor weergave: regelX

Creall Textielverf

Creall textielverf is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren en is geschikt voor vele textielsoorten. Wasbaar bij 40 graden en licht echt.


fotolijstregel


Creall Textielverf

Creall Textiel verf (Creall Tex) is een lichtechte textielverf op waterbasis en klaar voor gebruik. U kunt deze Creall textielverf op vele soorten natuurlijke en synthetische stoffen gebruiken. Echter, het is niet geschikt voor de stof zijde.

Om het beste resultaat te bereiken is het gewenst om de te beschilderen stoffen voor gebruik te wassen. U voorkomt hiermee eventuele krimping van de stoffen. Wanneer u de stof gaat inkleuren met de Creall textielverf is het raadzaam om zoals de textielverf nat is een water afstotende tissue onder de stof te leggen om doorlekken te voorkomen. Wanneer u klaar bent met uw creatie laat u de stof en textielverf drogen. Vervolgens fixeert u de textielverf door op de achterzijde de stof te strijken op ca. 150 graden gedurende ca. 4 minuten.

Zolang de verf nog nat is kunt u eventuele gereedschappen met water reinigen. U kunt de stoffen na 72 uur op ca. 40 graden wassen (zonder bleekmiddelen of citroen)